Ny eReader fra Pandigital

Pandigital lancerer Novel Personal eReader til det amerikanske marked. Indbygget WiFi, adgang til Barnes&Nobles eBookstore og et let design er hovedattraktionerne.

Pandigital har tilsyneladende lært af børnesygdommene ved deres første forsøg på at lave en ebogslæser, Pandigital Novel, og det nye skud på stammen, Novel Personal eRader, ser på papiret noget mere interessant ud.

Først og fremmest er der arbejdet på designet: Pandigital har valgt at satse på det ultramobile og Novel Personal eReader vejer således kun ca. 250 gram, og er udstyret med en 6″ skærm og praler af en batteritid, der kan klare 6.000 sider (hvilket i parentes bemærket ikke er særligt sigende. det kommer vel an på hvor hurtigt man læser?)

Derudover er der arbejdet på skærmen. Pandigitals første ebogslæser fik svære hug for ikke at have en ordentlig touch-skærm, og nu har man helt skiftet teknologi til Sipex/AUO istedet for LCD.

Pandigital Novel Personale eRader har indbygget adgang til Barnes & Noble’s eBookstore, men derudover har den indbygget WiFi og kan således også bruges som en mini-tablet / smartphone til webbrowsing, email osv.

Der er ligeledes indbyggede højttaler og stik til hovedtelefoner.

Vejledende udsalgspris i USA bliver $200,- . Her kommer den til at konkurrere med både Kindle, Nook og Augens GenTouch-serie.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.