Ny firmware til udvalgte MacBooks

Apple har frigivet MacBook SMC Firmware Update 1.4 der løser ladeproblemer med visse udgaver af MacBook og MacBook Pro.

MacBook SMC Firmware Update 1.4 er frigivet for at rette en fejl med visse MacBooks og MacBook Pros, som har haft problemer med at lade op efter at den oprindelige strømforsyning er blevet udskiftet med en ny.

Problemet som den nye firmware løser er beskrevet i en supportartikel og dækker udvalgte modeller der er produceret mellem 2007 og 2009.

Når du installerer MacBook SMC Firmware Update 1.4 skal du sikre dig at din computer er sat til en strømforsyning og at batteriet er ladet minimum 25 procent op. Efter at installationen er startet vil computeren reboote og vise en grå skærm med informationer om hvor langt installationen er nået. Blæserne vil i denne periode køre på fuld kraft, mend et er normalt skriver Apple. De justeres ned igen når opdateringen er helt færdig.

Husk som altid med firmwareopdateringer, at undlade at afbryde midtvejs.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.