Ny kombineret e-bogs og tegneserielæser

Det franske softwarefirma Kaiju Software er nu klar med en kombineret e-bogs og tegneserielæser udelukkende designet til Mac OS X.

Det nye program til håndtering og læsning af tegneserier og e-bøger hedder Ehon 1.0 og læser populære tegneserieformater som CBR/Rar, CBZ/Zip og ligeså populære e-bogsformater som PDF og ePub, elllr sågar hele mapper med billeder.

Ehon 1.0 er netop frigivet som en åben beta og er altså ikke færdigudviklet endnu.

Ehon har en brugerflade, der på mange måder ligner den du kender fra iTunes, med blandt andet listevisning og visning som Coverflow. Derudover er det muligt at tilføre tags, der som på mange blogs vises i en lille sky i side-menuen i selve programmet.

Hent en beta af Ehon.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.