Ny sikkerhedssoftware: Panda Antivirus til Mac

Panda Security lancerer nu et nyt program der beskytter mod vira og malware på Mac-platformen.

Det nye program hedder Panda Antivirus til Mac og beskytter Mac-brugere mod blandt andet Trojanere, spyware, keyloggere, adware, hacker værktøjer, botnets, dialere og scareware. Programmet beskytter ikke blot mod Mac-vira, men også imod at Mac-brugere spreder vira til Windows, Linux eller Unix.

Programmet kan køre på to måder på Mac, enten via Real-time skanning, der altid kører i baggrunden eller via “On demand”, der kræver at brugeren selv aktiverer programmet, der også kan skanne forbundne enheder, som iPhone.

Ifølge Panda Security er der god grund til at Mac-brugere benytter antivirus-programmer, som Pandas eget program. Der findes ifølge firmaet mere end 5.000 stykker skadeligt software til Mac og ca. 170.000 macro-vira, som Mac-brugere også er sårbare overfor. Det kombineret med at Mac-brugere generelt tager lettere på sikkerheden end Windows-brugere ses som en stor sikkerhedstrussel af mange sikkerhedseksperter, fortæller Panda Security.

Panda Antivirus til Mac koster 375 kroner for et års beskyttelse, men du kan prøve en måned gratis.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.