Politiken klar med nyheds-app til iPhone

Politiken lancerer nu som de første et betalingsprogram med Politikens nyheder til iPhone og iPod touch.Det nye program hedder Politiken Nyheder og findes allerede nu til download via Apples App Store.

Programmet koster 12 kroner at hente og derudover koster det så 12 kroner om måneden for nyhedsopdateringer, der inkluderer relevante videoklip fra Politiken.

Poliktiken går med det nye betalingsprogram en helt anden vej end TV2, der har sendt en række gratis programmer til iPhone og iPod touch på markedet. Det fik fornylig JP/Politikens hus til at kritisere TV2 for at ødelægge et marked hvor der ellers kunne tjenes penge på at tage betaling for blandt andet nyheder.

Politiken Nyheder kræver iOS 3.1.3 eller nyere.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.