Rengør mobilen med UV-lys

VioLight har udviklet en bakteriedræber til mobiltelefoner

At mobilen, tastaturet og alle vores andre små gadgets er bakteriefælder ved vi vel alle efterhånden. Undersøgelser viste for år tilbage at der er flere bakterier på en gennemsnitsmobil end der er på et toiletbræt, og der er ingen grund til at tro at problemet er blevet mindre med de nye trykfølsomme skærme.

Men selv om vi udemærket er klar over det, hvor tit er det så lige at vi bruger en eftermiddag på at afspritte mobilen, headsettet, øretelefonerne og iPod’en? – Nej, vel?

VioLight har siden 2004 lavet UV-rengørings-dimser til tandbørster, og nu er firmaet klar med et produkt, som rengør alle vores små gadgets med ultraviolet lys. Efter sigende skulle en tur i Sanitizeren gøre det af med 99% af de små fætre.

Måske en overvejelse værd nu hvor influenzasæsonen står for døren?

Prisen er ca. $50.

www.cellphone.violight.com

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.