Rygte: Final Cut Studio er forsinket

Ifølge nye rygter er Apples forsøg på at lave en fælles brugerflade i programmerne i Final Cut Studio droppet og lanceringen af pakken udskudt.

Ifølge den franske nyhedsside Hardmac, så frigives der ikke en nye udgave af Final Cut Studio i år, som tidligere forventet.

Apple havde ellers meget store planer med Final Cut Studio og programmerne i pakken. Man havde nemlig planer om at alle programmer skulle have et mere fælles udtryk med en mere universel brugerflade, men den tanke er nu droppet indtil videre. Blandt andet fordi udviklerholdet bag Motion og de gamle udviklere af Shake har været uenige om hvordan det ultimative design egentlig skulle se ud.

Den anden årsag til at pakken forsinkes menes at være rent strukturel. De mange udviklere har nemlig haft meget travlt med at arbejde på iOS og ikke haft tid nok til også at fokusere på Final Cut Studio. Angiveligt skulle det have gjort chefudvikleren af program vred, at man har nedprioriteret Final Cut Studio til fordel for iOS, fortæller Hardmac.

Final Cut Studio blev sidst opgraderet i juni 2009 og en ny version ventes nu tidligst i foråret 2011.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.