Skype 5.0: Facebook-integration og gruppe-video-opkald

Skype frigav deres softwareopdatering Skype 5.0 til Windows torsdag. Kan downloades nu.

De største nyheder er som nævnt muligheden for at oprette et newsfeed til Facebook samt en beta, der giver mulighed for gruppe-video-opkald. derudover skulle den nye version være mere brugervenlig generelt, og gøre både opkald, beskedder og fildeling nemmere.

Integrationen med Facebook giver Skype-brugerne mulighed for at poste status eller newsfeeds, samt kommentere eller synes om deres venners poster. det er også mulighed at ringe eller texte Facebookvenner direkte.

Skype 5.0 er i første omgang kun til Windows, men de fleste features bliver tilgængelige for Mac og Linux-brugere senere.

Download Skype 5.0 her.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.