Smid med din iPhone

Ballistic lancerer ShellGel med tre beskyttelseslag.

Firmaet Ballistic blev grundet da den nuværende ejer tabte sin mobil på vej ud af bilen så skærmen splintrede. Det har tilsyneladende været så traumatisk for den stakkels mand at han var nødt til at hyre et designerteam, der kunne designe mobil-etuier, der både kunne beskytte telefonen og også se godt ud.

Nu er Ballistic klar med en solid sag til iPhone4. ShellGel har tre beskyttelseslag, bestående af (fra inderst til yderst) blød silicone, hårdt polycarbonat og yderst blød termoplastisk polyuretan (TPU). Hjørnerne er ekstra forstærket, hvilket godt nok får mobilen til at se mere firkantet ud, men giver ekstra beskyttelse der hvor mobilen er allermest sårbar. Fronten er åben, og her kan man så sætte sin egen skærmbeskytter på hvis man har brug for det.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.