Solcelle-taske fra Voltaic

Lad din mobil op i tasken, mens du er på farten! – Tasken fra Voltaic er grøn på så mange måder.

Prøv lige at tjekke denne taske fra Voltaic.

Udover at opbevare din bærbare, den mobil og alt det andet grej, kan den faktisk oplade udstyret ved hjælp af det lille solpanel på bagklappen og et indbygget batteri. Derudover er den lavet af genanvendelige sodavandsflasker! Mere politisk korrekt bliver det næppe.

Batteriet kan også oplade i almindeligt strømstik og i cigarettænderen i bilen (skal vi ikke snart finde et nyt navn til den? Hvem tænder dog cigaretter med den mere???), og det har USB-port og 9 standard adapters.

Batteriet er desværre ikke kraftigt nok til at klare at oplade en bærbar, men mobiler, kameraer, GPS’er osv. skulle ikke være noget problem. Den største model, Generator, skulle kunne klare en notebook. Man kan tjekke produkinfo på hjemmesiden for at se om tasken understøtter lige netop dit grej.

Pris fra 1.500 kr.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.