Sony afviser walkman’ens død

Kassette-afspilleren lever i bedste velgående i bl.a. Europa.

Efter nyheden om at Sony har stoppet produktionen af walkman til gammeldags bånd, har Sony henvendt sig til Politikens forbrugersektion Tjek og afkræftet at dette skulle være tilfældet. Det er kun i Japan at produktionen er stoppet.

“Vi har stoppet produktionen af Walkman’en i Japan, fordi salget der er gået i stå, men i resten af Asien, i USA og i Europa fortsætter vi produktionen såvel som salget” siger Yuki Bissig, nordisk produktchef i Sony til Tjek.

Ok. Fair nok. Vi må jo tro på Sony når de siger det.

Vores næste spørgsmål her fra redaktionen er hvem der dog køber en kassetteafspiller i 2010? Kan man overhovedet købe kassettebånd mere? Eller er segmentet af “jeg-har-ti-gamle-mixbånd-fra-80erne-som-jeg-bare-må-høre-hver-dag” så stort og købekraftigt at det kan betale sig at blive ved at fodre dem med kassette-walkman’s?

Et hurtigt kig på Sonys danske produkthjemmeside afslører da også kun 11 modeller, der alle er “tidligere”, hvilket betyder at de ikke forhandles mere. En Google-søgning giver en liste over forhandlere af Sony Walkman WM-EX194/S på hifipriser.dk, men følger man linkene er der tilsyneladende ingen på lager ved nogen af forhandlerne???? Mysteriet vokser………

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.