Sony præsenterer 4 Internet TV samt Blu-Ray

Sony lancerede tirsdag de 4 nye fjernsyn med Google TV samt en Blu-Ray afspiller. Indtil videre kun i USA.

I sidste uge så vi Logitech’s nye tv-box med Google TV, i går var turen så kommet til Sony, der præsenterede deres nye Sony Internet Tv – serie. Serien indeholder 4 fjernsyn  (24″, 32″, 40″ og 46″) til  priser mellem $600 og $1400 og en Blu-Ray afspiller, der i USA kommer til at koste $400.

Som lovet kommer de nye fjernsyn med indbygget Google TV, som vi tidligere har skrevet om her på siden. Derudover medfølger fjernbetjening med qwerty-tastatur, men det er også muligt at bruge sin Android-telefon som fjernbetjening hvis man hellere vil det.

Hvornår Sonys Internet Tv kommer til Danmark er uvist, men indtil videre har vi herhjemme heller ikke mulighed for at udnytte mulighederne  med netflix, Pandora etc. fuldt ud.

Indtil videre kan du se flere billeder her.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.