Strøm på farten? Choiix Power Fort er et godt bud.

I takt med at antallet af mobile gadgets stiger, har flere og flere af os brug for at kunne oplade i bussen, i toget, på flyet og så videre. Power Fort løser problemet med glans – næsten.

Power Fort er i al sin enkelthed et lithium-polymer-batteri, som kan lades op hjemmefra via stikkontakten og derefter medbringes i lommen. Når smart-phonen, mp3-afspilleren, headsettet eller spillekonsollen løber tør for strøm, kan man hurtigt lade enheden op med det bærbare batteri.

Designet er lækkert og kompakt, Power Fort er lidt større end et sæt spillekort, og vejer omkring 100g, så den er ikke uoverskuelig at få plads til i tasken. Den kommer komplet med 4 AC-adaptorer (så den også kan bruges i andre lande), samt et stik til cigarettænderen i bilen.

Når batteriet er fuldt opladet kan det oplade større enheder som smartphones og GPS’er mindst en gang, mens mindre enheder som mp3-afspillere kan oplades flere gange på det samme batteri. Produktet kan ikke oplade bærbare computere….surt!

En anden bagdel ved produktet er at det kun kommer med standard USB og mini-USB stik til opladning. Har man ikke-konvertible enheder, såsom en iPhone skal man huske også at medbringe det særlige kabel hertil for at kunne bruge batteriet………. faren for kabelsuppe i tasken er overhængende.

Bortset fra det er Power Fort en enkel og stilfund løsning på et voksende behov. Kan varmt anbefales herfra.

Pris: ca. 400 kr.

© 2010 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.