Crux klar med en “clamshell-keyboard-case” til iPad

Crux360 er et helt lille kinderæg indenfor kategorien iPad-cases.

Det er selvfølgelig ikke fordi at der ikke var nok at vælge imellem i forvejen, når man taler om mere eller mindre brugbare accessories til iPad, men Crux360 skiller sig alligevel ud, fordi den har ikke mindre en fire funktioner, som alle er mere eller mindre relevante.

Crux 360 er først og fremmest udstyret med et bluetooth-tastatur, så man kan forvandle sin iPad til……..en notebook! En super-dårlig ide ved første øjekast, men når man tænker over det kan det lige netop være nyttigt at kunne tampe større mængder tekst ind på iPad’en uden at skulle sidde og døje med multitouch-tastaturet, som for undertegnedes vedkommende godt kan være lidt tungt at danse med.

Derudover kan man klikke iPad’en omvendt ind i rammen – og voila! – nu er iPad’en pludselig en slags bord-tv, hvor man kan se film og billeder.

Derudover kan man bruge Crux 360 i “Tablet-mode”, hvor den fungerer som en almindelig tablet, og selvfølgelig i “Carry-mode”, hvor Crux360 klappes sammen om iPad’en, igen i bedste notebook-stil, så den er godt beskyttet, når man er på farten.

Nyd den lille fyr på videoen nedenfor – den koster $150, men fås desværre kun i forudbestilling i USA for nu.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.