Google Street View-mysterie: Hvad laver denne mand?

Billedet af en nøgen mand i bagagerum og en tilsyneladende død eller meget afslappet hund i Mannhein åbner for flere spørgsmål end det besvarer.

Google’s lancering af Street View i Tyskland har ikke været uden problemer. Omkring 3% af alle tyskere har bedt om at få deres ejendom fjernet, heriblandt en lejer i Googles egen bygning i München.

Dette er dog ikke tilfældet med dette billede fra Mannheim. Google har godt nok fjernet billedet fra Street View, men begrundelsen er at det er “under vurdering”.

På billedet ser man en nøgen mand på vej ud af et bagagerum. I indkørslen ligger en hund, der enten tager en kraftig morfar eller venter på at blive kørt til dyrekirkegården? Derudover ses en gul vandkande(?) og noget som ligner aftageligt bilinventar ligge i indkørslen.

Was ist das, fristes man til at spørge. Er det noget så uskyldigt som en ganske almindelig familiefar i meget små shorts, der er igang med søndagsrengøringen af Volvoen, eller er der andre og mere dystre ting på spil her? Er manden virkelig selv kravlet ned i bagagerummet? Er mafiaen indblandet? Og hvordan rengør tyskere egentlig deres biler?

Svaret blæser i vinden.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.