Gyldendal udgiver Eventyret om Lily Bitten

Gyldendal er nu klar med endnu en udgivelse i den digitale serie Lyt&læs.

Denne gang er det eventyret om Lily Bitten, som er en myresluger der tror hun er en elefant. Sammen med sin bedste ven Hippo tager hun ud i verden for at finde ud af hvem hun egentligt er.

Eventyret om Lily Bitten er en fortælling i både ord, billeder og med masser af musik af Josephine Philip (Jah Confetti) og Lobber Levin. Lydbogen indeholder nemlig et helt musikalbum, der gratis følger med som en integreret del af lydbogen.

Medvirkende i bogen er Josephine Philip der spiller Lily Bitten, Martin Brygmann som Hænge-Henning, Alberte Winding som Sneuglen Ulla, Szhirley som Søkoen Sensi og Blæs Bukki som Timo Tapir.

Bogen er rigt illusteret af Eigil Bakdal Jørgensen, Halfdan Pisket, Mathias Malling Mortensen, Marten Damgaard, Mai Sydendal, Tina Helen & Anne Werner, Anika Lori og Jakob Tolstrup og sælges fordi det er Bogforum for kun 24 kroner. Normalprisen er 54 kroner.

Systemkravet er enten en iPhone eller en iPod touch med iOS 3.1.3 eller nyere. Bogen udkommer til iPad til december.

I samme serie er tidligere udkommet Palle alene i verden, Mis med de blå øjne, Cykelmyggen Egon, Mimbo Jimbo samt Lille Frø på Dansk, Sønderjysk og Engelsk. Disse titler kan også købes i App Store for 30 kroner per download.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.