Hack åbner for AirPlay i alle iOS-programmer

Apple har begrænset AirPlay så det ikke virker med alle programmer, men et nyt hack åbner op for at alle programmer kan benytte AirPlay.

AirPlay var i nogle tetversioner af iOS 4.2 slået til i alle programmer, men en række mere eller mindre alvorlige crashes har fået Apple til at begrænse AirPlay til få programmer.

Du kan dog let åbne op for AirPlay til alle programmer via et nyt hack, som dog kræver at du jailbreaker din iPhone og installerer den alternative App Store Cydia. Når du har installeret Cydia skal du hente programmet AirVideoEnabler og installere dette.

Det er dog ikke særlig stabilt og man må håbe at Apple med tiden forbedrer teknologien og åbner den op for udviklerne, så de selv kan tilbyde AirPlay-understøttelse i deres programmer, skriver 9to5mac, der også har link til AirVideoEnabler.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.