iOS 4.2.1 ude hos udviklerne

Apple udsendte i går en ny intern build af det kommende iOS-system.

OS 4.2.1 build number 8C148 blev sendt ud til Apples udviklere i går aftes og skulle gerne resultere i at en række større fejl i forbindelse med Exchange og lyd bliver fjernet inden den endelige version frigives til download.

iOS 4.2 har været ventet længe ikke mindst fordi det bliver den første rigtige version af systemet siden det skiftede navn fra iPhone OS til iOS til Apples iPad. Samtidig får iPad med iOS 4.2 en række af de muligheder som iPhone 4-ejere  og ejere af den nye iPod touch netop nu nyder godt af, deriblandt multitasking.

Som det ser ud nu kan Apple altså helt springe iOS 4.2 over og i stedet ende med at udgivet iOS 4.2.1.

De seneste rygter har peget på at iOS frigives den 24. november.

Læs mere hos Macnyhedssiden Macstories.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.