iPad-salget er i gang

iPad er nu officielt til salg i Danmark hos Fona, ComputerCity, Elgiganten, Expert, Eplehuset og Humac.

Hos Humac og Eplehuset har man valgt at slå dørende op allerede klokken 8.00 her til morgen for at begynde iPad-salget.

I sverige begyndte butikkerne allerede ved midnatstid at sælge iPads, men herhjemme har Apple forbudt forhandlere at nævne iPad før på frigivelsesdagen, hvilket har umuliggjort at annoncere enhedens ankomst. Hvorfor svenske forhandlere har langt videre rammer vides ikke.

Der menes at være op mod 40.000 iPads til salg i Danmark inden jul og de kan indtil videre købes hos Fona, ComputerCity, Eplehuset,  Elgiganten, Humac og Expert, mens mobilselskaberne ikke selv tilbyder iPads sammen med abonnementer endnu.

Apple Store sælger heller ikke iPad endnu.

Priserne på iPad begynder ved 3.799 kroner for en iPad 16GB Wifi mens en iPad 64GB Wifi+3G. koster 5.999 kroner.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.