Mac vokser hurtigere end markedet

Nye tal fra IDC viser at Apples vækst er meget højere end markedsgenemsnittet.

Apples vækst indenfor Mac er langt højere end væksten i markedet generelt og det betyder at Apple bliver ved med at rage nye markedsandele til sig.

Nye tal fra IDC viser, at Apples Mac-salg globalt voksede med 28,5 procent i tredje kvartal hvor resten af det globale PC-marked kun steg med 9,7 procent. Her bør dog tilføjes, at det naturligvis også er forholdsvis nemt for Apple at opnå høje vækstkrater i betragtning af den beskedne markedsandel på 4,36%, som Apple havde kvartalet før, men flot er det dog stadig.

Ser man på markedet “Government” havde Mac-computerne en vækst i 3. kvartal på 503,9 procent mod resten af markedets 8,3 procent. Indenfor området “Home” havde Apple en vækst på 25,3 procent i tredje kvartal mod kun 10,4 procent til resten af markedet.

Indenfor “Very Large Business” lå Apple på 201,7 procent mod markedets vækst på 26 procent.

Stort set samme flotte tal får Apple på en lang række andre områder undtagen på uddannelse, hvor Apple ligger under markedets vækst.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.