BeoSound 8 – Ny dock til iPhone, iPad og iPod fra B&O

Hvis iPod’en virkelig skal forkæles kan det endelig lade sig gøre med B&O-manér.

BeoSound 8 er navnet på Bang & Olufsens nyeste tiltag. Det er første gang Struervirksomheden begiver sig ud i Apple-dock-markedet, men udspiller ser i høj grad ud til at have været værd at vente på.

BeoSound 8 kan monteres på væggen eller stå på en plan overflade. Den kan tilpasses forskellige rum ved hjælp af  en manuel positionsomskifter, som justerer højttalernes ydelse. Den kan altså uden problemer kan spille både din stue, dit køkken, eller dit sommerhus op, og kan placeres både i et hjørne, op ad en væg og frit i rummet.

iPhone, iPad og iPod tilsluttes via selve dock’en, men der er også mulighed for at tilslutte Mac-computere og PC via aux eller USB, eller man kan streame musikken trådløst via Apple Airport Express.

Docken kan herefter styres med den medfølgende fjernbetjening, eller en af B&O’s intelligente fjernbetjeninger.

Designet er……for fedt! men når B&O møder Apple kan man vel næppe forvente mindre. B&O fremhæver selv højttalernes konisk form, der giver “en magisk 2D-effekt” og de små fine fødder, som “løfter den op og giver den et let og slankt design”. Jeg synes bare den er smart.

BeoSound fås i sort og hvid, med mulighed for at vælge flere forskellige farver til selve højttalerne, så den kan specialtilpasses til sit nye hjem.

Sig til din rige onkel, at du skal have sådan en i julegave – vejledende udsalgspris bliver 7.700,-

Forvent at se den i butikkerne i slutningen af november.

© 2010 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.