Nyt øretelefoner fra Jabra til sportsfolket

Jabra er klar med in-ear øretelefoner specielt designet til sportsudøvelse.

De fleste løbere kender vel oplevelsen af at jogge rundt ude i skoven med øretelefoner, der konstant falder ud af ørerne og ved hvilken gigantisk turn-off det er for løbeoplevelsen. Jabra er klar med en løsning på problemet.

Jabra Active, som de nye øretelefoner hedder er ergonomisk designet til  motionister og sportsudøvere. Det har bl.a. Jabra Active Eargels, ørepropper som er modstandsdygtige overfor sved og vand samtidig “låser” sig fast i øret, så man undgår at de falder ud.

Headsettet er derudover udstyret med en mikrofon, der reducerer vindstøj, og en kontrolboks, der gør det nemt at skippe mellem numrene på iPod’en.

Det skulle også være nemt at besvare opkald via mikrofonen, så man ikke skal fumle med sin mobiltelefon – hvis man altså tilhører klubben af super-elite-motionister, som lige klarer et mobilopkald under spurten!

Jabra Active et udstyret med 3,5 mm guldstik, der skulle sikre optimel lydoverførsel, og som er kompatibel med de fleste mobiler og smartphones. Dertil kommer et opbevaringsetui, så de er nemme at have med sig.

Kan findes hos forhandlerne nu til en vejledende udsalgspris på kr 299,-

God løbetur!

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.