OnLive klar med spilstreaming til fjernsynet

OnLives koncept kan være en revolution af hele spilmarkedet.

For bare 5 måneder siden kon OnLives første udspil indenfor spil-streaming på banen. Dengang kunne man kun streame til computere, men nu er det muligt via den lille box og den medfølgende konsol at streame spil til fjernsynet.

Kort fortalt er konceptet at OnLive har en gigantisk cloudserver, hvor selve spil-afviklingen foregår, mens selve overfladen streames til din skærm. Det indebar i første omgang at man kunne spille noget sindssygt krævende spil på sin lille elendige netbook, men nu er muligheden der altså også for fjernsynet, og dét åbner jo op for nogle helt nye muligheder.

OnLive regner f.eks med at tilbyde forskellige flat-rate abbonnementer, så man betaler en fast månedlig pris for at få fri adgang til alle de spil, der ligger på serveren. Noget mere fleksibelt end at skulle ud og købe spillene et for et.

Prisen er også helt rigtig: den lille box og medfølgende spillekonsol koster $100.

Det virkelig afgørende for OnLive bliver at få spilproducenterne med på vognen, hvilket ifølge Gizmodo skulle være tilfældet.

Indtil videre har OnLive kun servere i USA, hvilket gør produktet upålideligt i andre dele af verden, men der skulle være begrundet håb om at OnLive også vil satse på det europæiske marked i fremtiden.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.