Rygte: Apple-event om to uger

Apple vil ifølge rygter holde en event om to uger hvor en ny iPad-avis præsenteres.

Bag avisen står Ruper Murdoch, som blandt andet ejer Wall Street Journal og Fox News.

Ifølge flere rygter så har Murdoch fået hjælp til at udvikle en iPad-avis med navnet “The Daily” af selveste Steve Jobs og nyheden ventes præsenteret ved en event om et par uger sammen med en ny model for abonnementer i iTunes Store. Netop nu skal man ind og købe enkelte magasiner hvilket ikke er ideelt hvis det er daglige publikationer, der skal sælges.

Rygtet om en event kommer fra John Gruber fra Daring Fireball, der har hørt at det skal foregå den 9. december, men Gruber mener selv at denne dato er vejledende og at den muligvis vil blive flyttet nogle dage.

Apple kunne meget vel tænkes at præsentere og lancere den længe ventede Mac App Store også.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.