Skype 5.0 beta frigivet til Mac

Skype har som lovet nu frigivet en version af Skype 5.0 til Mac OS X, som byder på mange af de nye forbedringer som Windowsbrugerne fik da Skype sidst blev opdateret.

Den nye version af Skype 5.0 til Mac OS X er beta og der kan derfor være visse ting der ikke virker som de skal, men hvis du tør lege med beta-software er der en masse spændende og brugbare nyheder i den nye version af Skype til Mac.

Skype 5.0 har blandt andet fået en ny brugerflade med alt samlet i et vindue, gruppe-chat via video, minikontrol-vindue, søgefunktion til chat-historik og en ny funktion der hurtigt skaber forbindelse til nettet hvis en samtale er blevet afbrudt på grund af nedetid.

Systemkravet er Mac OS X 10.5.8 eller nyere. Hent Skype via dette link.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.