Snagit fra TechSmith endelig til Mac

Det populære Screen Capture-værktøj Snagit er nu endelig klar i en version til Mac OS X.

Snagit har ellers været på markedet til Windows i 19 år og er der et vældig populært Screen Capture-værktøj.

Forud for frigivelsen af Mac-versionen er gået en betatest af programmet hvor 100.000 betatestere har været indover udviklingen af Mac-versionen, med forslag til funktioner i forhold til de eksisterende Screen Capture-værktøjer der allerede findes og er til salg på markedet.

Snagit kan tage billeder af både hele skærmen samt udvalgte dele med en række meget justerbare værktøjer og efterfølgende kan man samle og håndtere disse billeder i en grafikmappe. Som eksempel har Snagit en egen rullefunktion, så meget store arealer kan fotograferes automatisk.

Der er ligeledes muligheder for at redigere i billederne efterfølgende ligesom billeder kan kombineres med Snagit. Blandt andet er det muligt at kommentere billeder ved hjælp af pile, talebobler, linjer og en række andre funktioner.

Snagit understøtter også træk og slip i Mac OS X, hvilket betyder at du kan indsætte skærmprint i programmer som iWork, Microsoft Office m.fl. blot ved at trække dem til dokumentet og slippe dem.

Sidst er der en række muligheder indbygget for deling af skærmprints.

Snagit til Mac koster 50 dollars, men har du en Windows-licens til Snagit 10 er Mac-versionen helt gratis at hente.

Techsmith har også en gratis demo af Snagit.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.