Steve Jobs: Ny Final Cut Studio tidligt næste år

Apples Steve Jobs har endnu engang svaret på en email fra en bruger.

Denne gang er det et emailsvar til en post-production-konsulent, der har klaget over at folk i branchen har behov for at kende Apples software-roadmap hvis man skal investere tusindvis af dollars i software.

Både Adobe og Avid har et mere åbent roadmap, hvor Apple holder software-udvikling tæt til kroppen.

Jobs har dog alligevel taget sig tid til at svare på emailen og skriver at en ny og stor opdatering kommer tidligt næste år.

Nyheden passer godt med tidligere rygter om at Final Cut Studio opdateres næste år. Oprindeligt skulle Apple ellers have haft planer om at frigive Final Cut Studio i 2010, men ifølge interne kilder er udviklingen af iOS-soiftware årsagen til forsinkelsen, da flere udviklere er flyttet fra Final Cut-udvikling til iOS. Samtidig skulle uenighed omkring elementer i brugerfladen have forsinket frigivelsen.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.