Tablet og e-boglæser i én: Entourage Pocket Edge

Pocket Edge har både  en 7″ LCD tabletskærm og en 6″ e-bogsskærm. 

Tidligere på året lancerede Entourage Edge, en “dualbook” med en 9,7″ e-bogsskærm og en 10,1″ tablet-skærm.

Produktet var primært tænkt til studerende, der kunne læse på e-bogsskærmen og tage noter eller skrive opgaver på tabletskærmen. Anmelderne var dog ikke just begejstrede. Edge var simpelthen for tung og uhåndterlig i 10″-formatet, så nu prøver Entourage lykken igen med en noget mere handy model.

Spørgsmålet er så om formatet passer bedre denne gang. Der er ingen tvivl om at de 6-7″ er en meget bedre størrelse til e-bogsdelen, for nu er det da muligt at lægge sig med den i sofaen og læse uden at føle at det er en fitness-time, hvor man pumper jern konstant. Men tablet-funktionen i Pocket Edge vil alt andet lige være sværere at udnytte i det mindre format.

Pocket Edge kan forudbestilles hos amazon for $340

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.