Tag iPad med på scenen med iKlip

Godt nyt til musikere og andet godtfolk, som tilbringer en god del af deres arbejdstid bagved en mikrofon.

iKlip er en iPad-holder, som er specielt designet til at montere på mikrofonstativer. iPad’en kan monteres både horisontalt og vertikalt og justeres i alle vinkler for optimal tilgang, og der er adgang til alle knapper og porte på iPad’en.

På scenen kan iPad’en naturligvis bruges til lige hvad det skal være. Er man foredragsholder eller underviser, kan man have sine manuskripter på den, musikere kan bruge den til noder, og til at styre forstærker og effekter med selskabets eget AmpliTube app. og i den lettere genre kan den bruges med karaoke-apps, og meget mere.

iKlip produceres af italienske IK Multimedia og kan forudbestilles her. Prisen er €30.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.