Vind et styk Libratone Beat på MacZonen

Maczonen udlodder nu i samarbejde med Libratone et styk Libratone Beat-højttaler.

I forbindelse med at den nye designhøjttaler er på vej i handlen, udlodder vi nu et styk Libratone Beat til en heldig læser.

Konkurrencen kører i de næste to uger, frem til og med onsdag 8. december.

For at deltage skal du naturligvis “arbejde” lidt:

1) Du skal blive fan af Libratone på facebook. Er du allerede fan følger du blot punkt 2 nedenfor.

2) Herefter skal du sende en email til MacZonen, der så fungerer som lodseddel. Emailen skal indeholdende facebook-navn så vi ved udtrækning kan kontrollere om vedkommende nu også er blevet fan på Facebook.

Om Libratone Beat:

Libratone Beat er ifølge Libratone verdens første aktive high-end højttaler med trådløs teknologi. Beat er udviklet til at løfte lydoplevelsen fra iPods, iPads, iPhones, MACs og PC’er op på et hidtil uset niveau.

Libratone Beat fungerer trådløst ved at du sætter en 30-pins-sender i eksempelvis iPod, iPhone eller iPad, så kan du sende lyden til Libratone. Denne sender har op til 10 meters rækkevidde. Alternativt kan den kobles til USB-udgangen på Mac/PC ved brug af den trådløse USB-sender, der har en rækkevidde på op til 30 meter. Der er ingen indviklede indstillinger, det virker bare sender og modtager er koblet sammen.

Beat er trods sin beskedne størrelse en rigtig high-end-højttaler med rigtig god lyd..Via Libratones patentanmeldte FullRoom-teknologi befinder brugeren sig altid i et såkaldt “Sweet Spot”, så lydoplevelsen bliver sublim i hele rummet.

“Libratone Beat virker som et akustisk instrument og fylder hele rummet med lyd. Højttaleren spreder lyden i forskellige retninger som igen reflekteres af rummets vægge, hvilket skaber en 360 graders lydoplevelse. Det betyder, at du altid befinder dig i det såkaldte ’sweet spot”, siger Jes Mosgaard, CTO hos Libratone.

Rent designmæssigt har Libratone også kælet for at få Beat til at fremstå som en lille lækker sag i en tidløst og skandinavisk design, med flotte linier, farver og ikke mindst et stilfuldt håndtag, så du kan flytte Beat med rundt.

Libratone Beat forhandles i Danmark hos Eplehuset. Vejledende udsalgspriser fra 3.995 kroner inklusive moms for Beat i Slate Grey og 4.699 kroner inklusive moms for modellerne i italiensk cashmere: Blueberry Black, Blood Orange og Vanilla Beige.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen vil blive udtrukket blandt alle indsendte emails.

© 2010 – 2019, maczonen.dk. All rights reserved.