Windows-reklame med misundelig Mac

I en ny reklame for Windows 7 imponerer en PC Macbooken med Blu-Ray.

Microsoft lagde i går denne lille video på YouTube, der viser en animeret PC, der sammen med en Mac er ude at flyve. Da PC’en vælger at fordrive tiden med at afspille Avatar på Blu-ray, bliver Macbooken vidt imponeret og siger at det er “so cool”.

Windows forsøger naturligvis at slå på at MacOS ikke understøtter Blu-ray, og nok aldrig kommer til at gøre det eftersom Steve Jobs har omtalt netop Blu-ray som “a bag of hurts”, men “glemmer” – igen naturligvis – at fortælle om fordelene ved filmdownloads versus film på eksterne medier, som ud over prisen også sluger en masse ekstra batteri på at drive det optiske drev, hvilket lige netop gør en forskel når man er på en lang flyvetur.

Hvorom alt sagt, så nyd dog dette lille stykke virale markedsføring, der iøvrigt bringer mindelser om Apple’s uendelige “Mac vs PC”-markedsførings-saga.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.