Adam Tablet kan forudbestilles nu

Notion Ink tager mod bestillinger og har offentliggjort priser, men selve lanceringsdatoen er endnu en hemmelighed.

Notion Ink åbnede torsdag 19:30 (EST) for forudbestillinger af deres Adam tablet.

Adam kommer til at køre Android 2.2, og priserne starter blot $375. Interessant nok for os europæere bliver prisen “valutauafhængig” iføge CEO Rohan Shravan, og det kommer alt andet lige til at betyde at Adam bliver meeeget billig på denne side af Dammen.

Shravan benyttede også lejligheden til at fortælle lidt mere om deres brugerflade, som hedder Eden, og dets forhold til Android 2.3 eller 3.0. Ifølge Shravan selv indeholder Eden allerede mange af de funktioner, som Google lover kommer med de nye Android-version. såsom Open GLES/SLES, SIP/VOIP, Multitouch tastatur og bedre copy-paste funktion. Ifølge Shravan selv er Eden således tættere på Honeycomb (Android 2.3 / 3.0) end på Gingerbread.

Hvornår selve lanceringen af Adam-tabletten sker er der derimod ingen meldinger om, men det sker næppe før årsskiftet.

Se hele pressemeddelelsen her

Forudbestilling kan ske her

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.