Flyt iTunes-biblioteket fra Windows til Mac med CopyTrans TuneSwift

Med programmet CopyTrans TuneSwift er det meget let at flytte et iTunes-biblioteket fra Windows til Mac.

En hel del brugere som skifter fra Windows til Mac eller overvejer at skifte, har ofte bekymringer omkring flytning af iTunes-biblioteket fra Windows til Mac OS X.

Det kan naturligvis gøres manuelt, men med det nye program CopyTrans TuneSwift gøres det hele automatisk og det kan sikkert være en fordel for mange nye Windows-brugere, der vil slippe for besværet med det manualle arbejde på et nyt system.

Det bedste ved CopyTrans TuneSwift er at programmet gemmer alt det arbejde man måske har lagt i at sætte album-covers på manuelt, samt bevarer playlister, afspilninger, iOS-backups og indkøb, så alt er som det plejer når man flytter biblioteket.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.