Hippe produkter fra HippiH

HippiH har specialiceret sig i iPhone og iPad tilbehør og har en stribe seje produkter på hylden. Vi har kigget på fire af dem.

Mangler du julegaveønsker der forkæler dig og din iPhone, så er det værd at kigge ind forbi HippiH’s hjemmeside. HippiH sælger praktisk taget alt i tilbehør til iPhone og iPad og satser på design og funktionalitet, der spiller op imod Apples standarder på området.

Som noget af det flotteste rent designmæssigt finder vi en stribe holdere til iPhone og iPad udført i aluminium. Den billigste, Falcon til ca. 150 kr, er udført i ren aluminium og passer til iPhone 3 og 4 samt iPad. Funktionen er fed, når iPhonen skal “parkeres” og den fungerer rigtig godt til at se YouTube og lignende. Vil man trykke på skærmen, er man dog nødt til at holde imod med den anden hånd, fordi aluminiumsbunden simpelthen er for glat, hvilket er en anelse irriterende. Dette problem er uden tvivl løst på luksusmodellen Condor, som har små gummifødder, men så må man også af med i omegnen af 400 kr.

I kategorien covers har vi testet en XRAP model til iPhone 4 fra XSKN til ca. 200 kr. XRAP er en hardcase udført i polycarbonit med en snap-on lås på badsiden. Af et etui i den dyre ende lever XPAP fuldt op til forventningerne. Snap-on funktionen virker rigtigt godt, og etuiet er solidt uden at blive klodset. Overfladen er en smule gummiagtig, hvilket giver en fed fornemmelse og et godt greb om telefonen i forhold til ren, glat plastik, hvor det let kan føles som om man mister grebet. Der er adgang til samtlige indgange og bagsidekameraet fra etuiet.

I den mere funktionalistiske afdeling har vi testet et trådløst tastatur og et tastatur-cover.

Tastaturcoveret fra XSKN er lavet i silikone og viser alle genvejsfunktionerne på Apples tastaturer. Det lægger sig godt på tastaturet og genvejsoversigen er faktisk meget brugbar – det lykkedes os ihvertfald at lære et par, som vi ikke kendte i forvejen. Man skal dog være opmærksom på at coveret i udgangspunktet er lavet til engelske tastaturer, så man skal kende sine æ-ø-å-taster. Prisen er ca. 200 kr, men så er det også vaskbart.

Det trådløse tastatur, AppsKey Pro, er sammenklappeligt og kommer med en fiks lille pose, så det er supernemt at have med sig rundt. Det kan – næsten – puttes i baglommen. Derudover har det en genvejsfunktion så man via tastaturet kan åbne forskellige Apps, der ligger på iPhonen eller iPad’en. Det kræver at man henter en gratis App ned, hvilket fungerer rimeligt intuitivt. Funktionen er rigtig smart, men men man kan undre sig over valget af de Apps, man kan åbne fra tastaturet. Wall Street Journal  og New York Times er for eksempel repræsenteret, men ikke iTunes, Beskedindbakken eller iCal. Rent designmæssigt lever tastaturet heller ikke helt op til HippiHs normale standard. Plastikken føles billig og skramlet, og det er en temmelig krampet oplevelse at skrive på det. Igen skal man også være opmærksom på at det er et engelsk tastatur, så der er mange taster, der ikke sidder, hvor de “plejer”, og æ,ø og å mangler . Apps Key Pros store styrke er helt klart mobiliteten: det er et af de mindste transportable tastaturer på markedet, så hvis man har det behov er det helt klart værd at overveje. Prisen er ca. 550 kr.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.