Krystalklar lyd med Altec Lancings nye pc-højttalere

Lyd-pioneren Altec Lancing introducerer VS2720 og VS2721, to nye højttalersystemer til pc’er og mp3-afspillere i fedt design til rimelige priser.

VS2720 og VS2721 er begge udstyret med Altec Lansings Audio Alignment-teknologi, der sikrer at både drivere, afskærmning og elektronikdele er balanceret for en optimal lys. De to modeller er desuden magnetisk afskærmede, så man undgår inteferens fra f.eks. mobiltelefoner. Via et 3,5 mm jackstik kan højttalersystemerne tilsluttes alle former for desktop pc’er, laptops, netbooks eller mp3-afspillere, mens lyd, lydstyrke og tænd/sluk nemt betjenes via kontrolfunktioner på selve satelitten.

VS2720 er et lille kompakt sæt med et design der hæver sig over gennemsnittet indenfor kategorien.Med to 3″ full range driver-enheder og to passive 3″ full range driver-enheder lover Altec Lansing en lydkvalitet, der er sjældent set i denne priskategori. Vejledende udsalgspris bliver 299,-

Storebror VS2721 byder på subwoofer og to satelitter, og er designet til både musik, film og gaming. De to 2″ full range driver-enheder udvider diskanten til 20KHz og sikrer dermed, at klarheden i selv musikfiler med en høj bitrate, high-resolution somputerspil og HD-film bibeholdes. Santidig sørger en 2″ sidefiring driver i subwooferen med en ydeevne på 28 watt for en naturlig bas og surroundsound effekt. Vejledende udsalgspris bliver 499,-

Begge modeller kommer i handelen til januar hos de førende it-forhandlere.
© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.