LG’s tyndeste og hurtigste skærm til dato.

LG’s E2290V har en dybde på kun 7,2 mm og en responstid på 2 millisekunder.

Den 21,5″ store skræm er specielt tiltænkt gamere og sportsfanatikere, der ser de store sportsevents på deres PC. Hvor lidt disse to segmenter end har til fælles kan de dog blive enige om behovet for en skærm med super opløsning og en kort respondtid.

Skærmen kommer med de almindelige standard inputs, og med LG’s Image Booster software, der forbedrer streaming fra for eksempel You Tube. Med LG’s nye Super-LED- teknologi er elforbruget også formindsket med 40% i forhold til en standard LCD skærm, skærmopløsningen er på 1920×1080 og kontrasten på imponerende 10.000.000:1.

LG E2290V frigives til det asiatiske marked i denne måned, hvorimod vi må vente lidt endu for at se om den dukker op på vores breddegrader.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.