Pak pølserne ind II: Silikonedutter og sølvtråd

Glem alt om slagter Lars’ iPhonepølse. Der er godt nyt til fingerfrysende iPhone-brugere.

Mens vinterkulden ligger tungt over landet vokser behovet for touchskærms-venlige vanter. Det er trods alt de færreste, der for alvor har lyst til at betjene mobilen med tungen eller næsen.

Der findes allerede et hav af handsker, som giver mulighed for at betjene touchskærmen, og som vi tidligere har skrevet om her på siden, men alle produkterne har indtil nu lidt af, af man var stadig var nødt til at have fingerspidserne fri.

Disse Digit-pins er lavet af elektrisk ledende silikone, og er helt enkelt fire knapper, som du kan klikke på dine yndlingshandsker. Enkelt, men genialt! 4 styks koster $14, hvilket heller ikke kan siges at være en overvældende pris.

Synes man at silikone-dutterne er en anelse for kluntede er der heldigvis også andre muligheder: Folkene fra Agloves har – igen enkelt men genialt – valgt at strikke en handske med indstrikkede fibre i sølvbetrukket nylon. Sølv er det mest elektrisk ledende grundstof, så Agloves giver dig ikke bare fire, men hele TI varmt indpakkede, touchskærmsvenlige fingerspidser! Handskerne koster  $18 parret.

Min sjæl, hvad vil du mere……

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.