TUNEFOLIO etuier til iPad fra TUNEWEAR

TUNEWEAR lancerer ny serie af etuier til iPad –  TUNEFOLIO URBAN.

URBAN serien kommer i to udgaver: Wide and Tall. Begge er lavet i nylon og foldes rundt om iPad’en for beskyttelse under transfort og fungerer som holder i åben tilstand.

Wide-serien er lavet til horisontal position, hvilket er bedst til medieindhold. den kommer med en skulderrem og giver fuld adgang til alle porte. Med i pakken er også en TUNEFILM LCD film til skærmen og en renseklud.

Tall-serien er beregnet til dem, der fortrinsvist bruger iPad til at læse på, efter som den åbner i vertikal position, hvilket er bedst til læsning. Her er ligeledes skulderrem, film og klud med i hatten.

TUNEFOLIO URBAN fås i sort, orange, rød og brun og koster $60.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.