Øretelefoner fra Sennheiser holder støjen ude

Sennheisers CXC 700 blokerer udefrakommende støj på tre måder.

Skrigende babyer, larmende skolebørn og andre menneskers per definition  komplet latterlige mobilsamtaler er alle kendte og kollosale irritationsmomenter for alle pendlere og andet godtfolk, der fra tid til anden bevæger sig rundt med kollektiv trafik.

Men glæd jer, hjælpen er nær! Sennheisers CXC700 in-ear øretelefoner er sendt fra himlen for at frelse os alle.

Øretelefonerne har tre modes, der henholdsvist blokerer for bus-, tog- og flymotorer, aircondition, og samtaler og anden “menneskelig” støj med op til 25dB

Som alle Sennheisers rejse øretelefoner har CXC700 en “TalkThrough” funktion, der gør at man kan gennemføre korte samtaler, som bestillinger og lignende, uden at fjerne øretelefonerne. Og CXC700 er endvidere designet så de er konfortable at have på, også når man lige tager en morfar, med hovedet presset mod en pude.

Skulle dét ske, må man håbe at de andre passagerer også har investeret i CXC700, så de undgår at høre ens snorken, men det er n0k ikke videre sandsynligt. Alt kvalitet koster som bekendt, og den vejledende udsalgspris på CXC700 bliver $320.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.