Adam godkendt af FCC – men skærmen er forkert

Notion Ink begynder at sende Adam Tablets  til kunderne onsdag d. 19. januar, men et nyt problem er opstået…..

Det har været en lang og stenet vej for Notion Ink, men nu ser det ud til at lykkes: FCC godkendelserne er på plads, og Adam skulle være klar til at komme i pakkeposten i morgen onsdag.

Men hvis Notions Ink’s CEO Rohan Shravan troede, at alt nu ville køre på skinner, så må han tro om igen. For nu viser det sig at skærmspecifikationerne måske ikke helt er, hvad man troede.

Ifølge Notion Ink’s “design” side, er Adams skærm lavet af “rent mat glas”, der også skulle være modstandsdygtig overfor ridser. Men ifølge emails fra selskabet, er det rent faktisk skærmbeskytteren, der er “mat og ridsefri” – ikke skærmen selv.

I en email til Slashgear forklarer Rohan Shravan sig således:

“Adam har 2 lag af matte overflader, den ene er PixelQi og LCD skærmen, den anden er den matte skærmbeskytter på det udvendige glas. det indvendige lag fjernet skinnet fra LCD-laget uden at udvaske farverne. Til det udvendige glas bruger vi et specialdesignet mat cover, som brugerne kan benytte eller ej. Det er fingeraftryksafvisende og har de samme matte egenskaber som laget på LCD-en. Glasset i sig selv er ridsefrit.”

Hvad dette helt nøjagtigt betyder, og hvad brugernes reaktioner bliver, vil vi få at se når de første Adam Tablets lander i de første kunders postkasser.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.