Android sender SMS’er til de forkerte

En fejl i Googles Android-system gør, at SMS’er havner de forkerte steder.

Google har tilsyneladende store problemer med få den indbyggede text messaging app til at virke i alle de mange udgaver af Android.

Siden marts måned har der nemlig været en bug i Android der gør, at dine SMS-beskeder kan blive sendt til de forkerte personer. Den yderst pinlige fejl er dokumenteret på Googles eget supportforum, hvor den er klassificeret som en “Priority Medium” bug og ikke som den katastrofe den i virkeligheden er for de berørte brugere.

Det er dog svært at få overblik over hvor mange der er ramt af fejlen, der lader til at være forholdsvis begrænset. Nogle brugere klager over at SMS-programmet bytter om på kontakter, mens andre har sendt SMS’er til fremmede personer de slet ikke havde i deres adressebog.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.