Årets HP nyheder på CES

HP er klar med både opgraderede stationære og toptunede bærbare – og tre superskærme til PC.

HP har idag offentliggjort deres nye produktserier, som præsenteres på CES.

Indenfor kategorien af stationære computere er der opgraderinger både på lyd og billede. Slimline s5700, Pavilion p6700 and Elite HPE-500 har alle fået Beats audio, som før kun var en mulighed på notebooks, hvilket skulle give et mærkbart løft til lydkvaliteten på output både i hovedtelefoner og højttalere. Elite-serien får AMD Eyefinity, som giver mulighed for multi-display for førstew gang i HP’s hjemmecomputer serier. Alle serierne får også et løft på grafik- og processorområdet, hvor HP skifter til Intels Sandy Bridge og AMD, startende fra Athlon II X3 til Core i7 og Phenom II X6.

HP’s high-end bærbare, Envy 17 og Pavilion dv6 og dv7 får også Sandy Bridge og AMD’s Radeon HD6000M. HP pavilion dm1 får også nye AMD Fusion proccesorer, bedre grafikkort og en forøget batteritid på op til knap 11 timer.

Sidst men ikke mindst præsenterer HP tre nye LCD-skærme med en kontrastratio på 1.000.000:1. Størrelserne går fra 20″ (LA2006x) over 21,5″ (LA2206x)  til 23″ (LA2306x). Alle skærmene har udover den høje kontrastratio en meget stor fleksibilitet, så de både kan dreje vertikalt, men også bøjes horisontalt, hvis børn skal se med, eller man af andre årsager har brug for en specielt skæv vinkel. Skærmene er i handelen fra i dag og sælges til priser startende ved ca. $200.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.