Asus lancerer mega-tablet på CES

Asus lancerer ialt fire Eee PC  fra 7 – 12″ og med og uden tastatur.

Asus præsenterede i går sine fire nye Android baserede tablets, og der er noget for enhver smag.

I midten af feltet, men med en usædvanlig feature, ligger Asus Eee Pad Slider, som med sine 10″ rammer den “traditionelle” tablet størrelse. Til gengæld er den udstyret med et slide-out qweerty-tastatur (deraf navnet), så man har valget mellem at bruge touchskærmen og tasterne. Asus forestiller sig at Eee Pad Slider henvender sig til forbrugere, der ønsker både tablet og notebook i et produkt.

Eee Pad Slider kører på NVIDIA Tegra 2 processor med dual-core CPU og NVIDIA GeForce GPU og tilbyder udover slidetastaturet to kameraer (1,2 og 5 MP hhv. front og bag) og kører Android 3.0 med mulighed for 3G.

Eee Pad Transformer er en mere traditionel tablet i samme størrelse og ca. samme specifikationer, men uden qwerty-tastaturet. Det er dog også her muligt at forvandle tabletten til en notebook, hvis man tilkøber Asus’ dockingstation med tastatur og ekstrabatteritid (op til 16 timer).

Med i pakken er også en 7″s udgave – Eee Pad MeMO, som primlrt er tiltænkt til at tage noter o.l. når man er på farten.

Sidste nyhed fra Asus er Slate EP121, som er beregnet for brugere, der har brug for et bærbart produkt, der også kan køre standard kontor og produktivitets software, og multitaske med andre applikationer. Slate EP121 kører på en Intel Core i5 dual-core processor, og har en 12.1” kapacitive touch-screen med 1280×800 opløsning. Det er muligt at tilslutte eksternt tastatur via Bluetooth, istedet for at bruge skærmtastaturet. Eee Slate121 kommer med enten 32GB eller 64GB SSD hukommelse og op til 4GB DDR3 RAM

Alle modeller kommer med 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 3.0, 2MP kamera, to USB 2.0 porte og mini-HDMI port som standard.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.