Bedst fra CES: Motorola Xoom

Indenfor tabletkategorien er der ingen over – og kun måske en ved siden af – Motorolas Xoom.

Over 40 forskellige tablets blev præsenteret i år på CES, men af dem alle er Xoom den mest overbevisende.

Med fine specifikationer som 10″ skærm med en opløsning på 1280×800, 1GHz Tegra2 processor og 5MP kamera er Xoom en kraftig tablet, med et fint og gennemført design. og så er Xoom indtil videre den eneste tablet med Android 3.0 Honeycomb.

Ude på sidelinien står Adam tablet, der med sine specifikationer langt overgår Xoom, og med sit unikke styresystem Eden er i en kategori helt for sig selv. Til gengæld lider Adam under mere logistiske og praktiske problemer i forbindelse med bestilling og levering, så Adam tablets succes er i høj graf afhængig af om Notion Ink kommer sig over sine børnesygdomme og træder i karakter som et “voksent” selskab.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.