Et nærmere kig på Adam Tablet

Som lovet dukkede Notion Ink op på CES, med en promovideo og en Adam under armen.

Efter den mildest talt kaotiske start på lanceringen af Adam i december, var der mange der i deres stille sind begyndte at tvivle på om det indisk baserede Notion Ink  overhovedet var et seriøst firma, og om Adam overhovedet eksisterede?

Well, bekymringerne er gjort til skamme, for Notion Ink var faktisk på CES, og Engadget har – selvfølgelig – haft lidt hands-on kvalitetstid med Adam. Her følger en lille round-up:

Engadget er imponerede over designet, som de finder solidt og meget brugervenligt. Adams gummibelagte øvre kant gør den 10″ store tablet let at holde og den “føles lettere” end en iPad, skønt de vejer det samme (ca 700g). Også PixelQi skærmen imponerer med sin 1024×600 opløsning og LCD baggrundsbelysning, som let kan slås til og fra, selv om farverne på skærmen virker en anelse falmede med baggrundsbelysningen slået til.

Notion Ink har brugt mange kræfter på at udvikle en særlig brugerflade, kaldet Eden, til Adam. Eden er baseret på paneler, hvor man kan danne et panel for en applikation og bladre mellem panelerne. Eden får en lidt blandet modtagelse. Brugerfladen fungerer, men er en smule forvirrende, og vil uden tvivl kræve en del tilvænning. Ligeledes er det lidt skuffende at der ikke gives adgang til Android Market. Notion Ink åbner snart deres egen appstore – Genesis – men det er spørgsmålet hvor mange udviklere de kan få til at producere til så lille en platform. Når det er sagt, så virker Adams kerneapplikationer upåklageligt, og ydeevnen får også pæne ord med på vejen.

Læs hele anmeldelsen her, og se promovideoen nedenfor, der også giver et indtryk af den specielle brugerflade.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.