Flere videoer med Android 3.0

T-mobile har lagt 6 videoer med fremvisninger af deres G-Slate ud, der også viser Android 3.0 i aktion. Det ser imponerende ud……

Mens G-Slate nok ikke er så interessant for os, er billederne af Honeycomb det i høj grad, så videorne kan ses nedenfor.

Den første video viser Honeycombs generelle brugerflade. Det mest bemærkelsesværdige er, at de fysiske knapper ikke længere er i brug, alt navigation foregår på skærmen. Der er nye widgets til Gmail og You Tube og en redesignet kontaktwidget.

Den næste viser Maps, hvilket er et imponerende syn med hurtig fremvisning af 3Dgrafikken i version 5.0 og Google Streetview.

Herefter følger Gmail, som minder meget om hvad man ser på iPad og GalaxyTab.

Den fjerde i rækken viser GTalk, som desværre ser noget kornet ud.

Video nummer fem viser Books, hvor titlerne står i en pæn række til at scrolle ned igennem. Shop og søg funktionerne er let tilgængelige i øverste højre hjørne.

Den sidste video viser browseren, som virker til at være en variant af Chrome, hvilket vel ikke kan siges at være en overraskelse. Der er mulighed for flere tabs, incognito mode og bookmarking. Her får vi også et tydeligere glimt af tastaturet, hvor der er lavet nogle få ændringer i forhold til tastaturet i Gingerbread.

Alt i alt ser Honeycomb imponerende ud, og de kommende Android-tablets vil helt sikkert give iPad kamp til stregen. Spørgsmålet er bare, hvordan Honeycomb kan integreres på en mobil, om overhovedet? Faren for Google er – igen – at ende med et fragmenteret styresystem i alt for mange versioner.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.