Gameloft og Panasonic fælles om 3D-spil til Viera

Der er masser af spændenden nyheder på Consumer Electronics Show i Las Vegas igen i år. En af nyhederne kommer fra franske Gameloft og Panasonic.

De to firmaer har nemlig udviklet en række 3D-spil i fællesskab til Panasonics nye Viera HDTV.

På CES 2011 har de fremvist 3D-versioner af tre af Gamelofts populære spil, nemlig Asphalt 5, Orbit Vanguard Alliance (N.O.V.A.) og Uno. De tre spil vil alle være tilgængelige direkte fra fjernsynets interface via den nye Viera Connect IPTV service.

De tre spil er først tilgængelige senere på året i forbindelse med en udvidelse af Viera Connect service og den nye Viera Connect Market, der samler spil, software, fitness, webtv og en del andet i de nye HDTV.

Indeholdet leveres foruden Gameloft af blandt andre Accedo, Aim At Entertainment og Oberon.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.