Næste Samsung Galaxy S præsenteres til februar

Ifølge Samsungs lille teaser præsenteres næste trin i Galaxy’s udviklingskæde på Mobile World Conference.

Det er sådan set allerede en kendt sag, at Samsung har en ny version af den supersælgende Galaxy S med i tasken til MWC i Barcelona i næste måned, men for at vi ikke skal glemme det, har de lagt ovenstående teaser ud på samsung unpacked.

Teaseren er i virkeligheden noget så nyt og spændende som en teaser til teaseren, for teaseren lover at vi vil få en……teaser at se d. 1. februar. Bortset fra det afsløres ikke så meget som vi ikke vidste i forvejen – måske bortset fra at teksten “evolution is fate” kunne henvise til at den nye Galaxy S kommer med LTE (Long Term Evolution)

Vi venter i spænding.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.