Nintendo 3DS har måske kun 3-5 timers batteritid

Nintendo holder i disse dage deres egen lille Nintendo-fest i Tokyo, og i den anledning har spillegiganten offentligtgjort det endelige specsheet til Nintendo 3DS.

Det mest afslørende – og nedslående –  i den forbindelse er at Nintendo selv forventer at batteritiden – ved 3Dspil – ikke når op over 3-5 timer. Ved “almindelige” spil skulle batteritiden ligge på 5-8 timer. Og Nintendo regner vel at mærke med at man spiller med nedjusteret baggrundsbelysning på skærmen. Skruer man op for den, æder man tilsvarende hurtigere af batteriet.

Som altid skal man huske på at producenternes laboritorie-testede batteritider sjældent svarer til hvad man oplever i den virkelige verden. Men dette kan meget vel vise sig at blive 3DS’erens akilleshæl, når den skal ud og forsøge at generobre nogle af Nintendos tabte markedsandele.

Link: Specsheet (Googletranslate)

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.