Nye økovenlige ladestationer fra iDapt

Spanske mobiltilbehørsudvikler iDapt er klar med nye ladeløsninger, der både er smarte og miljørigtige.

De to nye ladestationer bruger enten en USB-port eller en udskiftelig tip, der gør stationerne konvertible med næsten 4.000 forskellige elektroniske enheder.

Den lille model – iDapt i1 Eco – kan både tilsluttes almindelig strømstik og bilens cigarettænder. Den er designet til at være ekstra miljøvenlig ved at den automatisk slukker for for apparatet, når det ikke bruges, eller når opladningen er færdig. Smart funktion, eftersom passive opladere i stikkontakten idag er en kæmpe kilde til unødvendigt strømforbrug, og man hurtigt udvikler permanent stress, hvis man hele tiden skal tjekke hvor langt opladningen er nået, så man kan flå stikket ud af kontakten i det sekund batteriet er fuldt.

Men det stopper ikke her – altså med det miljøvenlige. i1 Eco er lavet er genbrugsmaterialer, og er lavet uden kemi i malingen så videre genbrug er lettere. Den kommer både med USB-port og den udskiftelige tip, så man kan lade to apparater på en gang.

iDapt i2+ er kun til hjemmebrug, men til gengæld kan den lade op til tre enheder ad gangen. Den har en USB-port, og tre porte til udskiftelige tips.

Begge laderne kommer i handelen i løbet af foråret. Der er ikke forlydender om priser endnu.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.